Kniha o medu : historie, léčitelství, kosmetika, gastronomie, tradice, produkty /
Historie medu, život včelstva, včelí produkty, léčivé účinky medu, jeho využití v kosmetice, kuchařské recepty na přípravu perníčků, moučníků, dezertů, polévek, hlavních jídel, marinád, nápojů.
Hlavní autor: | Čermáková, Tatiana |
---|---|
Další autoři: | Chlebo, Róbert, Husáriková, Milena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Bratislava :
Eastone,
2010
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315300166481 | 155002 | 638.1 | Naučná literatura |
Vypůjčeno
do: 5. 6. 2024 |
1x |